HTML

Free Games Archive

Az ingyenes játékok archívuma. Freeware és open source játékok ismertetője, letöltése, aktuális megjelenések, hírek a független játékfejlesztők háza tájáról.

Friss topikok

Linkblog

Dead Cyborg

2011.04.27. 22:31 -gabe-

Magyar fejlesztésű 3D szöveges kalandjáték Baráth Endre "gondozásában". A Blender Game Engine-re épülő játékban hibernált állapotból ébredünk egy baljós, robotokkal teli rozsdás világban, ahol az információkat bitenként csipegetve kell összeraknunk a történetet.

Az ingyenes játékot epizódonként lehet majd letölteni, minden rész 2-4 óra játékot biztosít. Az első epizód várhatóan 2011 közepén lesz elérhető. A fejlesztő arra kér mindenkit, ha tetszik a játék adományozzon a további fejlesztésre, az újabb epizódok az adományok függvényében lesznek elérhetők.

A játék weboldala: deadcyborg.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fwgames.blog.hu/api/trackback/id/tr712860740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása